Op dit moment gesloten!   Gesloten, morgen zijn wij geopend van 09:00u - 18:00u

Soorten traprenovaties Trap renovatie Limburg Traprenovaties Expert

Soorten Traprenovaties

Gun ook uw (oude) trap een tweede leven

Bij Traprenovatie Expert kunt u een keuze maken tussen tal van mogelijkheden in overzettreden van uw trap. Een traprenovatie is geschikt voor zowel dichte als open trappen, ongeacht de ondergrond. Wij bieden altijd een oplossing voor elke trap en kunt u een keuze maken in tal van houtsoorten, kleuren en overige materialen als RVS, Glas, Kunsstof etc.

Renoveren van uw trap 

Als de renovatie van een woning gereed is en stukadoor en schilder hun werk hebben gedaan, is hakken en breken voor een nieuwe trap geen optie meer. Als u uw oude trap niet (opnieuw) wilt lakken of bekleden met vloerbedekking is traprenovatie een mogelijkheid. Uw trap wordt dan voorzien van overzettreden met de uitstraling van een massieve trap.

Trap voor renovatie    Trap na renovatie

Traprenovaties op maat 

Als expert in Nederland maakt Traprenovatie Expert bij traprenovaties gebruik van Onderhoudsvrije overzettreden (HPL). Dit is een onderhoudsvriendelijke oplossing, Traprenovatie is altijd maatwerk. Nooit meer schuren, schilderen of stofzuigen. Verkrijgbaar in ruim 30 verschillende kleurdecoren. De montage vergt 1 dag en u kunt gewoon gebruik maken van de trap. 

Of u liever een warme, natuurlijke uitstraling perfect passend bij uw parketvloer? Een massief houten traprenovatie is in meer dan 200 kleurdecoren af te werken. Traprenovatie Expert werkt uitsluitend met FSC goedgekeurde materialen.Traprenovatie Limburg

 

Offerte aanvragenWerkwijzeAfspraak makenTraprenovatie expert

Snelkeuze