Op dit moment gesloten!   Gesloten, morgen zijn wij geopend van 09:00u - 18:00u

Traprenovatie Limburg »Maatwerk trappen van dé trappenspecialist in Limburg

Traprenovatie Limburg van dé trappenspecialist

Voor traprenovatie in omgeving Limburg schakelt u Traprenovatie Expert in! Wij zijn een jong, maar zeer vakbekwaam bedrijf. De ideale partner voor uw traprenovatie in Limburg en omgeving.

Na jarenlange ervaring in traprenovatie, hebben wij in zowel Limburg als daarbuiten een ruim tevreden klantenkring opgebouwd. Bij het renoveren van uw trap nemen wij u veel werk uit handen. Hier staat tegenover dat uw wensen voor ons zeer belangrijk zijn. Als wij een traprenovatie in bij u thuis in Limburg uitvoeren maken we gebruik van de zogenoemde (HPL) overzet treden. Hierdoor hoeft er niks veranderd te worden aan de constructie van uw trap, maar krijgt uw trap wel een geheel nieuwe uitstraling.

Uw trap op deze manier renoveren is bijna altijd mogelijk, of u nu een houten trap of betonnen trap heeft, een open of een dicht model. Bovendien gaat uw vernieuwde trap lang mee en is zeer onderhoudsvriendelijk.

Vraag vandaag nog een offerte aan

Vraag vandaag nog een offerte aan voor een nieuwe trap. In onderstaand contactformulier kunt u uw (trap) wensen en specificaties aan ons doorgeven om een vlijblijvende offerte en advies te ontvangen van Trappen-renovatie.nl, dé trap (renovatie) specialist van Nederland. 

Voornaam
Achternaam
Telefoonnummer
E-mail
Omschrijving


Verstuur


Weng trap renovatie

Snelkeuze