Op dit moment gesloten!   Gesloten, morgen zijn wij geopend van 09:00u - 18:00u

Traprenovatie Limburg › 20 Jaar Garantie

U bevindt zich hier // Trappen renovatie  » Traprenovatie

Traprenovaties

Traprenovatie in Limburg

Traprenovatie, waarmee de trap weer als nieuw wordt, kan worden uitgevoerd met diverse materialen. We plaatsen op de oude trede een overzettrede. Een warme, natuurlijke uitstraling perfect passend bij uw parketvloer? Een massief houten traprenovatie is in meer dan 200 kleurdecoren af te werken. Traprenovatie Expert werkt uitsluitend met FSC goedgekeurde materialen. Daarnaast kunnen we uiteraard ook volledig nieuwe (maatwerk) trappen produceren, van diverse soorten en geheel afgestemd op de rest van het interieur en uw persoonlijke wensen.


Trap voor renovatie    Trap na renovatie

Bij traprenovatie kunt u kiezen uit diverse hoogwaardige houtsoorten als eiken, gestoomd beuken, mahonie en Amerikaanse esdoorn en in uit gewenste stijl! De perfecte trap? We maken hem graag voor u! Traprenovatie Expert werkt uitsluitend met FSC goedgekeurde materialen.

Onderhoudsvrije overzettreden (HPL)

Op zoek naar een onderhoudsvriendelijke oplossing? Dan is een traprenovatie met HPL-producten de ideale oplossing! Nooit meer schuren, schilderen of stofzuigen. Verkrijgbaar in ruim 30 verschillende kleurdecoren.

Traprenovatie Limburg

Gun uw trap ook een tweede leven en vraag vandaag nog een offerte aan voor een traprenovatie. In onderstaand contactformulier kunt u uw (trap) wensen en specificaties aan ons doorgeven om een vlijblijvende offerte en advies te ontvangen, dé trap (renovatie) specialist van Nederland. 

Voornaam
Achternaam
Telefoonnummer
E-mail
Omschrijving


Verstuur


Offerte aanvragenWerkwijze trap renovatieAfspraak maken

Traprenovatie Limburg

Snelkeuze